sportis ribbåtar

SPORTIS RIB – Fart – Frihet – Enkelhet

Med 9 grundmodeller i fritidssegmentet och över 14 grundmodeller för yrkesutövaren.
batmassan-goteborg-logotype

Välj din ribb med den utrustning du vill. Har du egna ideér? Inga problem, vi hjälper dig att ta fram din personliga båt.

Alla våra ribbåtar är handtillverkare med högsta materialstandard. Båtarna från 6 meter och uppåt är vakuminjicerade, vilket ger en styvare båt med lägre vikt. Vi producerar hela båtarna själva, förutom skroven, så tillverkas tuberna och säten i våra lokaler, samt alla rosfria detaljer görs i vår nya verkstad. Med kontroll på alla detaljer gör detta gör att vi kan hålla en mycket hög kvalitet på våra båtar.

Våra båtar byggs med Hypalon i tuberna. Hypalon är betydligt slitstarkare än PVC , och håller betydligt längre än när den utsätts för perioder av direkt solljus. Tolererar bränslespill, oljespill och avgaser avsevärt bättre än PVC. Hypalon håller också luften bättre i tuberna. Tuberna kan fås i 8 olika strukturer och 33 olika färger, och skroven kan fås i 6 olika färger. Valet är ditt!

Även om Hypalon är ett betydligt dyrare material än PVC, så kommer du att finna att våra priser inte är högre för det. Då vi byggt båtar till den professionella marknaden under många år, har våra byggmetoder förfinats och kunskapen kring materialval ökat. Detta gör att vi kan hålla hög kvalitet och våra priser på rätt nivå.